De zeeklassen: laatste verslag!

De bonte avond was prachtig! De kinderen hebben hun uiterste best gedaan en het resultaat mocht gezien worden. De presentatie van de avond lag in handen van Tibe, Rube en Liam. Alle optredens waren perfect. Vraag maar eens naar de adembenemende dansmoves van Dimas of de bloedstollende baskettrucs van Lotte. Na de optredens gingen we gewoon verder met een kleine fuif. Er werd gedanst en vooral gezweet! Wat was het daar warm ja!? Heel moe zijn we dan uiteindelijk in ons bedje gekropen!

’s Ochtends was er terug die heerlijke muziek die ons duidelijk maakte dat het tijd was om op te staan. Het ontbijt smaakte weer heerlijk! Vooral de kaas……! Na het ontbijt was het inpakken geblazen! Een training in de fitnesszaal was er niets tegen. De zware koffers en zakken werden één voor één verzameld in de spiegelzaal…..de kamers werden uitgeveegd….het vuilblik werd ter hand genomen…..en de verloren voorwerpen werden netjes verdeeld. Deze klus werd in minder dan een uurtje tijd geklaard. Bravo!

Na de gratis fitness bleven we sportief. We hebben wat kunnen racen met de go-carts, badmintonnen, voetballen, werpen met de freesbee, kubben… Ondertussen was ook de bestelwagen gearriveerd. Jan en Freddy….onze chauffeurs….mochten dan op hun beurt aan hun fitness beginnen!

Eens terug aan het paviljoen ging iedereen nog even naar het toilet en schoven we aan voor onze middagmaaltijd. Iets na 13.00u zaten we op de tram richting Oostende met weer heel wat opa’s en oma’s…..bomma’s en bompa’s en…..moemoe’s en vava’s. We kregen heel wat positieve reacties van de tramreizigers. Telkens een oudere dame of heer de tram op kwam, stonden onze kinderen hun plaats af! Een blik vol bewondering en dankbaarheid kregen ze in de plaats! Goed op tijd kwamen we aan in Oostende. We namen de trein richting Brugge en onze plaatsjes waren weer netjes gereserveerd. Mooi op tijd arriveerden we in het station en vielen we in de armen van onze ouders!

Dat was het dan………die zeeklassen! Voor ons leerkrachten was het een geweldige week! We hadden een fijne, rustige groep mee! Er werd heel veel gelachen en het aantal ruzies konden we op twee vingers tellen. Iedereen speelde of praatte met iedereen! Mooi om zien! We hebben de kinderen op een andere manier leren kennen. Dit zal zeker van pas komen de volgende weken en maanden! Of de kinderen het leuk vonden, kunnen we hopelijk binnenkort bij de reacties op deze blog lezen!

Langs deze weg willen wij dan ook nog even enkele mensen bedanken! Zo zijn er de Frans, de Jan, de Pierre en de Freddy….die onze koffers feilloos naar Bredene en terug hebben gebracht met de bestelwagens! Allevier…..bedankt daarvoor! Jullie hebben dat schitterend gedaan! Bij deze willen we ook de eigenaar van de bestelwagens ontzettend bedanken!

De mensen van De Horizon! Zij stonden elke dag klaar om ons lekker eten te geven. Ze waren er elke dag om de toiletten, douches en kamers te poetsen. Ze waren er steeds als we vragen hadden. Ze waren er telkens om aan al onze wensen te voldoen! Bedankt voor de fijne zeeklassen!

Tenslotte willen we de Steven grandioos bedanken! Onze zeebonk stond steeds paraat….van ’s morgens tot ’s avonds…..het was prachtig om zien! Hij doet dit nu al enkele jaren samen met ons en zo is er een prachtig team ontstaan! We zijn als begeleiders écht op elkaar ingespeeld waardoor alles op wieltjes loopt! Iedereen staat klaar voor iedereen! Er is niks teveel……voor niemand…..schitterend gewoon! Het is ZAAAALIG….om met zulke mensen op openluchtklassen te mogen gaan!!!!!!!!!

Steven…..nogmaals ‘nen DIKKE merci’ !!!!!! Volgende afspraak: de bosklassen! Wij kijken er al naar uit!

juf Christel, juf Steffi, juf Kim, juf Maaike en meester Jan

Advertenties

2 gedachten over “De zeeklassen: laatste verslag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.